Miksi juuri tämä koulutus?

–  Annan ainoana kouluttajana takuun remmirähjäyksiin, että ulkoiluttaminen helpottuu näkyvästi, jos ohjeita noudatetaan.  

 – Opetus on pragmaattista eli käytännönläheistä ”google tason” neuvojen sijaan. Ei Personal Traineritkaan jaa samaa ”saliohjelmaa” jokaiselle. 

–  Joka koiran suostun ottamaan asiakkaaksi sekä itsekin käsittelemään sitä. Lähes kukaan kouluttaja ei suostu itse ohjaamaan pahaa remmiräyhää. Asiakkaan tulee nähdä, että hiljaa vetämättä kulkeminen edes mahdollista. Kouluttaja aloittaa puhtaalta pöydältä ja siksi testaus on helppoa.

– 15-vuoden ongelmakoirakokemus ja lähes 30-vuotta omien koirien parissa.

– Yli 200 aikuista ongelmakoiraa/kodinvaihtajaa omistanut+kotikoulutuskoirat joiden kanssa elänyt. Tämä on elämäntapa ja usein 24/7. Monella kouluttajalla päivä loppuu illalla, näiden tapauksien kanssa pitää elää, että näkee miten projektit pitää viedä alusta loppuun.

– Suomen kattavin palvelutarjonta ja monipuolisimmat koulutusmenetelmät. Koulutuskokonaisuuksia, jotka itse olen koonnut. Muualta ei saa samanlaista.

– Ilmainen sähköposti ja puhelinneuvonta koulutuksessa käynneille asiakkaille jatkossa. 

– Kotikäynnit.

– Ei kilometrikorvauksia erikseen

– Koulutuksia joka viikonpäivä aamusta iltaan. Nopea palvelu tästä syystä!

– YKSI käynti on lähtökohta. Kouluttajien harrastama 3-5:n käynnin kauppaus asiakkaalle on ”huijausta”. Yhdelläkin kertaa ehditään, 3:s käynti on jo itsensä toistamista.

– Kokonaisuutena koiraystävällisempää, kuin pelkkä positiivinen vahvistaminen. Positiivinen vahvistaminen usein muuttuu ongelmakoirakoulutuksissa negatiiviseksi ”kokonaisuudeksi” hitautensa, epävarman lopputuloksen ja stressillisyyden yms. vuoksi. 

– En opeta tekemään remmiräyhääjästä väistäjää, pelkääjää tai omistajansa puolustajaa kääntymisillä ja ”metsään” pomppimisilla. 

– Opit asioita mitä voit tulevaisuudessa käyttää hyväksi seuraavaan koiraan.