Miksi juuri tämä koulutus?

 – Uskallan väittää, että saan asiakkaaksi Suomen vaarallisimmat ja hankalimmat koirat. Koiran hallinnasta on tehty nami-tai räminäpurkkilaji. Tämä ön älylaji, että osaa hallita koiran tilanteessa kuin tilanteessa. 

– Opetus on pragmaattista eli käytännönläheistä ”google tason” neuvojen sijaan. Ei hyvä personal trainerkaan jaa jokaiselle samaa ”saliohjelmaa”.

– Suostun itsekin käsittelemään koiraa, enkä vain huutele ”ohjeita”.

– Harvat kouluttajat lähtee tekemään huutavalla koiralla ohituksia. Tällöin jää selvittämättä miten koira oikeasti käyttäytyy muilla ja saako sen kulkemaan miten hyvin. Asiakkaan tulee nähdä, että hiljaa vetämättä kulkeminen on edes mahdollista. 

– 16-vuoden ongelmakoirakokemus ja lähes 30-vuotta omien koirien parissa.

– 210 aikuista ongelmakoiraa/kodinvaihtajaa omistanut+kotikoulutuskoirat joiden kanssa elänyt. Tämä on elämäntapa ja usein 24/7. Monella kouluttajalla päivä loppuu illalla, näiden tapauksien kanssa pitää elää, että näkee miten projektit pitää viedä alusta loppuun.

– Suomen kattavin palvelutarjonta ja monipuolisimmat koulutusmenetelmät. Koulutuskokonaisuuksia, jotka itse olen koonnut. Muualta ei saa samanlaista juuri omalle koiralle räätälöitynä. 

– Ilmainen sähköposti ja puhelinneuvonta koulutuksessa käynneille asiakkaille. Monet kouluttajat jättää vastailematta sähköposteihin, kun ei saa tulosta aikaiseksi ja käskee jatkamaan toimimattomilla metodeilla. 

– Kotikäynnit.

– Ei kilometrikorvauksia erikseen

– Koulutuksia MA-SU aamusta iltaan. Nopea palvelu tästä syystä!

– YKSI käynti on lähtökohta. Kouluttajien harrastama 3-5:n käynnin kauppaus asiakkaalle on ”huijausta”. Oman kalenterin täyttämistä asiakkaan kustannuksella. 

– Kokonaisuutena koiraystävällisempää, kuin pelkkä positiivinen vahvistaminen. Positiivinen vahvistaminen usein muuttuu ongelmakoirakoulutuksissa negatiiviseksi ”kokonaisuudeksi” hitautensa, epävarman lopputuloksen ja stressillisyyden yms. vuoksi. 

– Opetan ohituksia, en turhia väistöjä ja kääntymisiä. Koiralle pitää opettaa tilannetajua! Kääntyvät omistajat tekee koiristaan pelkääjiä, itsensä ja omistajien puolustajia. Tämä on koirakoulujen metodi, jonka takia Suomessa on enemmän ongelmakoiria kuin koskaan aiemmin. 

– Opit asioita mitä voit tulevaisuudessa käyttää hyväksi seuraavaan koiraan.